Α.Τιμοθέου:”Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν”

Η ανάρτηση του τερματοφύλακα Ανδρέα Τιμοθέου που μεταγράφηκε στον Εθνικό Άσσιας….

Μετά από ενάμιση χρόνο και κάτω από τις περιστάσεις που βρίσκεται η Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα του ΟΡΦΕΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Ενάμιση χρόνος με πολλά συναισθήματα και επιτεύγματα αλλά το πιο σημαντικό ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΌ ανάμεσα στην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές κάτι το οποίο σπανίζει στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες όπου δεν υπάρχουν δεσμευτικά συμβόλαια για το οτιδήποτε.
Ελπίζω πως με το τέλος της φετινής σεζόν η ομάδα με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα πετύχει την άνοδο της στην Γ Κατηγορία της ΚΟΠ.

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο το Δ.Σ που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για να μην λείψει το παραμικρό από τους ποδοσφαιριστές του ΟΡΦΕΑ και για την ευκαιρία που μου έδωσαν για την μεταγραφή μου σε αυτή την στιγμή που είναι όλα αβέβαια στην κατηγορία.
Επίσης να ευχαριστήσω το προπονητικό team για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποίησε μέχρι και την τελευταία μέρα προπονήσεων και ιδιαίτερα τον προπονητή μου Ρικκη Νιλσεν αλλά και τους συνποδοσφαιριστες μου για όσα περάσαμε μαζί.

Καλή συνέχεια και εις το επανιδειν.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.