19/06/2024 20:40129

ΘΟΙ Λακατάμιας: Ανανεώσεις – «Ακαδημία»  και Ευχαριστίες

Polish_20240619_203902679.jpg

Η ανακοίνωση του ΘΟΙ Λακατάμιας

 Αποχωρίσεις.
Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή και την επόμενη σαιζόν του βασικού της κορμού.
Έτσι ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι  οι Παναγή Μάριος, Αντωνίου Παναγιώτης, Κυπριανού Γιάννος, Ξενοφώντος Χριστόφορος, Βασιλείου  Φάνος, Παπαγγελοδήμου Γιώργος, Παναγή Λούης, Ιωάννης Κώστα, Νίκου Γιώργος, Κουσετής Παναγιώτης, Τριβιζάς Πάρης, Σκουφάρης Βαλεντίνος, συνεχίζουν και τη νέα χρονιά αποτελώντας τη βάση για την επίτευξη των στόχων μας.
Είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με τον Μάριο Σταύρου που υπάρχουν δυσκολίες με την εργασία του και που γίνονται προσπάθειες να ξεπεραστούν.
Παράλληλα ενημερώνουμε για  την μόνιμη ένταξη στην  ομάδα σαν βασικών επιλογών του rotation,  των 18χρονων  Marco Donchev και Κωνσταντίνο Νεοφύτου οι οποίοι  έκαναν τις πρώτες τους συμμετοχές πέρσι προς το τέλος της σαιζόν και φέτος αναμένουμε να μονιμοποιηθούν.
Στην προετοιμασία μας θα λάβουν μέρος και οι 17χρονοι από τις ακαδημίες του Θ.Ο.Ι.  Ευαγόρας Κωνσταντινίδης, Ορέστης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Ιωάννου και Σωτήρης Κώστα στους οποίους επενδύουμε για το μέλλον και θα προπονούνται με τους μεγάλους ενώ  θα συμμετέχουν στα παιχνίδια των μικρών αγωνιστικών μας ομάδων.
Αντίθετα δεν συνεχίζουν και τους ευχαριστούμε πολύ οι :  Γιώργος Μαλάης  για οικογενειακούς λόγους, τον  ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία και προσφορά του σαν παίκτης και προπονητής της ομάδας, οι  Χρίστος Ευθυμίου,  Θεόδωρος Παπανικολάου, Κυριάκος Λοϊζου, Στυλιανός Παπαδημητρίου, Σταύρος Ερωτοκρίτου και Σπύρος Ιωάννου  που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμά μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Απόλλωνα Χριστοφίδη για τη διετή παρουσία του, και τους Χαράλαμπο Αριστοδήμου,  Φάνο Θεοφάνους και  Αντρέα Χαραλάμπους. Ευχόμαστε επίσης καλές σπουδές στην Ολλανδία στον Αλέξανδρο Χατζηαντώνη.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι μέχρι στιγμής  5  προσθήκες της ομάδας μας.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.