Ο ΑΣΙΛ Λύσης κατέκτησε το Κύπελλο Coca-Cola Μικρών Κατηγοριών

Ο ΑΣΙΛ Λύσης κατέκτησε το Κύπελλο Coca – Cola Μικρών Κατηγοριών, νικώντας στον τελικό που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα με 2-1 το Διγενή Μόρφου. Οι δύο ομάδες, που εξασφάλισαν την άνοδο τους από τη Γ’ στη Β’ Κατηγορία, πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους περισσότερους από χίλιους φιλάθλους που παρακόλουθησαν τον τελικό στο ΑΕΚ Αρένα. 

Ο ΑΣΙΛ άνοιξε το σκορ σττο 14ο λεπτό με τον Ευριπίδου και ο Χούτρης πέτυχε το 2-0 στο 44′. Ο Χατζηδημητρίου με πέναλτι στις καθυστερήσεις μείωσε σε 2-1 για το Διγενή, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΑΣΙΛ Λύσης να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

Η απονομή στους νικητές έγινε από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα. 

Διγενής Μόρφου (Ν. Χριστινάκης): Αριστείδου, Νικολάου (86′ Κωνσταντινίδης), Νεοφύτου, Ανθίμου (86′ Ορτιγκάο), Χατζηκωνσταντή, Παπαχαραλάμπους (67′ Αντωνίου), Μικέλλη (67′ Μενοίκου), Γκουγκουρής, Χατζηδημητρίου (86′ Μιχαήλ), Στυλιανού, Κοστίν.

ΑΣΙΛ Λύσης (Α. Ευθυμίου): Κωνσταντίνου, Τρύφωνος, Βασιλείου Γ., Ευριπίδου (76′ Οικονόμου), Βασιλείου Γ. (67′ Χατζηαντώνης), Χαριδήμου, Α. Νικολάου, Αναστασίου, Ράσπας (86′ Ζήνωνος), Χούτρης (67′ Μιχαήλ), Ντεβέσα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μιχάλης Λουκά.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.