Α.Ιωάννου: “Στόχος να παλέψουμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό για την άνοδο στην Γ κατηγορία”

Η πρόεδρος του Ορφέα Λευκωσίας κ. Αγγέλα Ιωάννου με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας της στο φετινό πρωτάθλημα.


Έχουν απομείνει δυο τελευταία παιχνίδια. Δυο παιχνίδια που θα κρίνουν την άνοδο στην Γ κατηγορία και την κάθοδο στο Αγροτικό ποδόσφαιρο. Η φετινή χρονιά, σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, από το 2015 που είχαμε αναλάβει ήταν μια από τις καλύτερες. Ο στόχος της χρονιάς ήταν ο ΟΡΦΕΑΣ να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατό πιο σύντομα ότι δεν κινδυνεύει να διαβαθμιστεί. Όχι μόνο πετύχαμε το στόχο μας αλλά ο ΟΡΦΕΑΣ διεκδικεί την άνοδο στην Γ κατηγορία. Στόχος είναι να παλέψουμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό και να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Γ κατηγορία. Εάν αυτό επιτευχθεί θα είμαστε πολύ ευτυχείς εάν όχι αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο εκτός από το ότι έχουμε ανεβάσει το πήχη πιο ψηλά για την επόμενη χρονιά.
Το φετινό «ταξίδι» ήταν υπέροχο, μας γέμισε με περηφάνεια για πολλούς λόγους, για το ήθος και την αθλητοπρέπια που έχουν επιδείξει οι ποδοσφαιριστές μας, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, για το σεβασμό που δείξαμε αλλά και λάβαμε από τις αντίπαλες ομάδες. Και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε. Με περηφάνια και αξιοπρέπεια, ήθος και αθλητοπρέπεια και θα κοιτάμε όλους στα μάτια.
Εύχομαι στα επόμενα 2 τελευταία παιχνίδια να επικρατήσει ο καλύτερος στο γήπεδο……
Καλή επιτυχία ΟΡΦΕΑ!


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.