Δανάη Σιδηρά: Να διατηρηθούμε στην κορυφή

Η διεθνής ποδοσφαιρίστρια των Apollon Ladies Δανάη Σιδηρά ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 7 χρονών από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και το 2012 μεταγράφηκε στην Apollon Ladies. Φέτος θα είναι ο έβδομος χρόνος στην ομάδα της Λεμεσού.

Με την Δανάη είχαμε μια σύντομη συνέντευξη.

Δανάη την ερχόμενη Κυριακή ξεκινά το νέο πρωτάθλημα. Πόσο έτοιμοι είστε;

Ξεκινάμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας την Κυριακή. Η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδίκηση και να παραμείνει στο θρόνο της. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά αν και ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς λιγκ μας προβλημάτισε και μας επηρέασε ψυχολογικά.                 

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;

Δυστυχώς δεν μπορώ αυτή την στιγμή να ξέρω πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το πρωτάθλημα μας. Ελπίζω να είναι πιο δυνατό από πέρυσι και να καταφέρουν κι άλλες ομάδες να διεκδικήσουν τον τίτλο γιατί με αυτό τον τρόπο γινόμαστε και εμείς καλύτερες.

Ο στόχος σας;

O στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Eίναι η διατήρηση της ομάδας στην κορυφή και η επιστροφή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.