30/03/2021 19:3436

Το κύπελλο στον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΣΙΑΣ

Σαν σήμερα το 2011 ….
Γιόρτασε 45 χρόνια δράσης με την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Εθνικός Άσσιας μετά το Πρωτάθλημα, πανηγύρισε σήμερα και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόκα-Κόλα Γ’-Δ’ Κατηγορίας.

Η επέτειος των 45 χρόνων έφερε τους πρώτους δύο τίτλους στην 40χρόνη παρουσία του προσφυγικού μας Σωματείου στις διοργανώσεις της ΚΟΠ.
Στο Στάδιο ΓΣΠ, κοντά στην προσπάθεια της ομάδας στο σημερινό ραντεβού του τελικού, βρέθηκαν μεγάλες μορφές του Εθνικού Άσσιας όπως ο Χρίστος Κκίμης, ο Τάκης Λεοντίου (Ττάκος) και ο Γεώργιος Ούσιαρος.
Διακρίναμε επίσης ιδρυτικά στελέχη του Εθνικού Άσσιας και συγκεκριμένα τον κ. Κώστα Κυριάκου, τον κ. Νίκο Λεοντίου, τον κ. Κώστα Ψαρά και τον κ. Μιχαλάκη Ιωάννου.
«Χαιρόμαστε γιατί σήμερα δώσαμε μεγάλη χαρά σε ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομα τους με την ιστορία του Εθνικού. Χαιρόμαστε γιατί σήμερα είδαμε στην κερκίδα πολλούς Ασσιώτες και αισθανθήκαμε όλη μαζί την ίδια περηφάνια.
Ο Εθνικός Άσσιας συνεχίζει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και οι επιδόσεις του δεν περιορίζονται μόνο στους αγωνιστικούς χώρους. Η σημερινή μέρα ήταν ξεχωριστή για το Σωματείο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Πρόεδρος του Εθνικού Άσσιας κ. Αντώνης Μαυρής.
Η εμπειρία της συμμετοχής στον τελικό για τον Πρόεδρο του Εθνικού ήταν μοναδική και τονίζει:
«Αυτός ο τελικός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον μεγάλο τελικό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη χορηγό εταιρεία Κόκα-Κόλα και την LTV που μετέδωσε ζωντανά το παιχνίδι.
Θα πρέπει επίσης να συγχαρούμε την ΚΟΠ για την απόφαση της να προχωρήσει στη διοργάνωση του Κυπέλλου Κόκα-Κόλα για τις μικρές μας Κατηγορίες. Η απόφαση που πήρε πριν από τρία χρόνια έδωσε μεγάλη ώθηση στα Σωματεία μας.
Ζήσαμε μια ξεχωριστή εμπειρία σε μια όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή με εξαιρετική οργάνωση και χαιρόμαστε διπλά που κατακτήσαμε και το τρόπαιο».
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο αρχηγός του Εθνικού Γιώργος Κωστή παραλαμβάνει το τρόπαιο από τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΠ κ. Χριστόδουλο Τσέλεπο. Διακρίνεται επίσης ο Γιώργος Ιωαννίδης.
ΠΗΓΗ: ΚΟΠ

Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.