ΑΡΜΑΝΤΟΣ: Προσωπικό στοίχημα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό
Ο Αρμάντος Κατσιολούδης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα του Κορμακίτη. Ο 31χρονος έμπειρος μέσος μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά είναι έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα.
Για τον Κορμακίτη η Γ κατηγορία είναι κάτι καινούριο, για τον ίδιο όμως όχι. Η παρουσία του σε ομάδες όπως ο ΑΣΙΛ, ο ΟΘΕΛΛΟΣ και το ΘΟΙ Λακατάμιας του έδωσαν τον τίτλο του έμπειρου σε αυτές τις κατηγορίες. Ο ίδιος νιώθει έτοιμος όσο ποτέ άλλοτε. Με τον μεγάλο αυτό ποδοσφαιριστή είχαμε μια συνομιλία.
Αρμάντο ,πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας;
-Το νέο πρωτάθλημα το βλέπω ανταγωνιστικό αλλά και με αρκετά ερωτηματικά σε ότι αφορά κάποιες ομάδες. Ακούγονται διάφορα αλλά θεωρώ ότι στο τέλος όλες οι ομάδες θα είναι έτοιμες όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η κάθε μια θα αγωνιστεί για να πετύχει τους δικούς της στόχους της.
Όσον αφορά την δικιά σου ομάδα, μια νεοφώτιστη στην κατηγορία;
-Θεωρώ ότι έγινε μια ποιητική ενδυνάμωση η οποία έχει οδηγήσει σ’ ένα σύνολο που μπορεί πρακτικά να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας αυτής κατηγορίας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους προπονητές μας Νίκο Μαγνήτη και Νίκο Κασσή οι οποίοι όπως και πέρσι είχαν φέρει στην ομάδα νεαρούς αλλά ποιοτικούς παίκτες και πάνω απ’ όλα καλούς χαρακτήρες οι οποίοι έδεσαν πολύ καλά με το υφιστάμενο ρόστερ έτσι και φέτος σαν ποδοσφαιριστές βλέπουμε νέα πρόσωπα με τα οποία άμεσα δεθήκαμε. Μένει πλέον να δημιουργηθεί η κατάλληλη ποδοσφαιρική χημεία σύμφωνα με τα θέλω των προπονητών για να έρθουν τα θεμιτά αποτελέσματα.
Ποιοι είναι οι στόχοι του Κορμακίτη φέτος;
-Ξεκινάμε προσγειωμένα με στόχο μια παρουσία που θα εμπνέει σεβασμό και θα καθιερωθεί στην Γ’ κατηγορία.
Ο στόχος του Αρμάντο για φέτος;
-Εάν με ρωτούσατε πριν από δυο μήνες θα σας έλεγα δεν ξέρω αφού λόγω κάποιων προσωπικών δεδομένων δεν ήταν σίγουρη η παραμονή μου στην ομάδα. Τώρα πλέον νιώθω αναπόσπαστο κομμάτι και σαν ένας εκ των αρχηγών της ομάδας με τον Μάριο Παρπέρη θεωρώ στόχο και προσωπικό στοίχημα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορώ να στηρίξω την ομάδα και ένα προς ένα τους συμπαίκτες μου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα εμμέσως πλην σαφώς και την πραγματοποίηση του στόχου της ομάδας που ανάφερα προηγουμένως.
Ο βαθμός δυσκολίας ;
-Όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας δεν βρίσκω κάτι μη αναμενόμενο, όσο δύσκολο και εάν είναι σωματικά οφείλουμε να ανταποκριθούμε και τα αποτελέσματα των κόπων μας θα φανούν στο γήπεδο.