Ετήσιος Αγιασμός ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

Ετήσιος Αγιασμός ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας "Ζένιος Πυρίαοης", ο καθιερωμένος αγιασμός του ΑΣΙΛ παρουσία μελών Δ. Σ, υποστηρικτών,, γονείς Ακαδημίας ενώ ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του Δημάρχου Λύσης, κ. Ανδρέα Καουρή, συνοδεία του αντιδήμαρχου, κ. Πάμπου Ρουσή.

"Μετά την τέλεση του λειτουργικού από τον πάτερ Γεώργιο, τον λόγο πηρε ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Χρίστου ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε σε όλο το οικοδόμημα του ΑΣΙΛ να έχει πίστη και ελπίδα για μια καλή και παραγωγική σεζόν μέσα από σκληρή δουλειά και θυσίες.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Λύσης έστειλε μήνυμα περηφάνια σε όλους όσους αντιπροσωοεύουν τον Σύλλογο σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε ενώ εξήρε για άλλη μια φορά την θερμή στήριξη που λαμβάνει το Σωματειο διαχρονικά από την Οικογένεια Ζένιου Πυρίσιη.

Τέλος, παρέδωσε στον Πρόεδρο εισφορά του Δήμου Λύσης ενισχύοντας την δράση της Ακαδημίας ΑΣΙΛ για το έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια διατηρώντας ένα αξιοσέβαστο όνομα στο αθλητικό γίγνεσθαι."

Πηγή ΑΣΙΛ