Συνάντηση στον Κοτσιάτη με παράγοντες του Κέδρου

Συνάντηση στον Κοτσιάτη με παράγοντες του Κέδρου

Το βράδυ της Τετάρτη έγινε συνάντηση που κάλεσε η ομάδα προγραμματισμού του Κέδρου.

Η ανακοίνωση ...

"Έγινε χθες στο προσωρινό οίκημα του προσφυγικού μας σωματείου στον Κοτσιάτη, η συνάντηση που κάλεσε η ομάδα προγραμματισμού για ενημέρωση των μελών και φίλων του Κέδρου σχετικά με τον προγραμματισμό που ευρίσκεται σε εξέλιξη για τις υποχρεώσεις της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που βρίσκει την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Παγκύπρια διοργάνωση της επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Αρκετοί παράγοντες της Αγίας Μαρίνας έδωσαν το παρόν τους ενώ μια μεγάλη λίστα που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω άλλων ειλημμένων υποχρεώσεων δηλώνουν πλήρη και ποικιλότροπη συμπαράσταση τόσο προς την πλατφόρμα στήριξης όσο και στην ομάδα προγραμματισμού του σωματείου. Καθολική τοποθέτηση και ελπιδοφόρο μήνυμα είναι πως ο Κέδρος πρέπει και επιβάλλεται να συνεχίσει να διαδραματίζει τον ρόλο του σαν ένας από τους πιο δυνατούς συνδετικούς κρίκους με το κατεχόμενο και αδικημένο χωριό μας.

Με συγκινητικά, ενθαρρυντικά και αγωνιστικά λόγια μίλησαν ο κοινοτάρχης Αγίας Μαρίνας κ. Παρτελλής Χατζηφεσάς, ο κοινοτάρχης Μαρκί κ. Ιωσήφ Πουλλή, ο Πρόεδρος του συνδέσμου εκτοπισθέντων Αγίας Μαρίνας Επιστροφή κ. Μιχάλης Ταννούση, ο πρόεδρος της νεολαίας Κέδρου κ. Βίκτωρας Χατζήπαπας, ο καταξιωμένος αξιωματούχος των βρετανικών βάσεων κ. Γιώργος Κιτέος, ο διαχρονικός υποστηριχτής του σωματείου κ. Φραγκίσκος Φράγκος, ο κ. Τζόζεφ Βασιλείου, ο κ. Γιαννάκης Τζιάνναρος, ο κ. Μαρίνος Χριστοφή, ο κ. Ηλίας Ηλία και ο πρόεδρος της χρυσής δεκαετίας κ. Μιχαλάκης Χατζιωσήφ ως και τα μέλη του υφιστάμενου συμβουλίου ΄κ.κ. Τάσσος Κυτέος, Νίνος Ιωσηφίδης και Γιαννάκης Πουλλή. Μεταφέρθηκε επίσης το μήνυμα του προέδρου του Κ.Ν.Μ Πολεμιδιών κ. Σιάρπελ Χριστοφή Σκέντερ πού δήλωσε πως δυναμικά θα είναι δίπλα στις προσπάθειες του Κέδρου. Για την ομάδα των ποδοσφαιριστών μίλησε ο εκ των αρχηγών κ. Αντρέας Ιωσήφ Χατζιωσήφ. Ευχάριστη και η παρουσία του κ.Sergio Elie Eid ( υιός του ευεργέτη του σωματείου κ. Elie Eid ) ο οποίος εκπροσωπώντας και τον πατέρα του ανέφερε πως η βοήθεια και συμπαράσταση τους προς την μεγάλη οικογένεια του Κέδρου θεωρείτε δεδομένη…

Ο προπονητής του Κέδρου κ. Παντελής Πρόξενος πλαισιομένος από τον γυμναστή κ. Τζόζεφ Λακκοτρύπη και τα μέλη της ομάδας προγραμματισμού κ.κ. Μιχάλη Καλακουτή και Πέτρο Χατζιωσήφ, ανέλυσε τις επιδιώξεις και στόχους της ομάδας εκφράζοντας την αισιοδοξία πως με την βοήθεια και συμπαράσταση όλων η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Στη συνάντηση αφού όλοι συνεχάρησαν την πρωτοβουλία τόσο της πλατφόρμας στήριξης όσο και την ομάδα προγραμματισμού , τέθηκε και το θέμα διοικητικής σταθερότητας στο σωματείο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Η απάντηση του Δ.Σ δια μέσου του γραμματέα ήταν πως λόγω της πίεσης του χρόνου δόθηκε προτεραιότητα στην ομάδα προγραμματισμού. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα διευθετηθεί και το διοικητικό για να συνεχίσει το σωματείο απρόσκοπτα τις εργασίες του σε όλους τους τομείς … Το σωματείο ΚΕΔΡΟΣ νιώθει και πάλι την ζεστή αγκαλιά της Αγίας Μαρίνας και των παιδιών της και συνεχίζει, τιμώντας την μνήμη αυτών που έφυγαν και εκτιμώντας την προσφορά των όσων διαχρονικά έχουν προσφέρει…. ενωμένοι ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! Γιαννάκης Λακκοτρύπης 23/07/2020"