Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός στον Κέδρο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός στον Κέδρο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός στον Κέδρο Αγιας Μαρίνας Σκυλλούρας. 

Η ανακοίνωση ...

"Έγινε το Σάββατο 18/07/2020 συνάντηση της ομάδας προγραμματισμού του σωματείου μας με τον προπονητή και γυμναστή του Κέδρου κ.κ Παντελή Πρόξενου και Τζόζεφ Λακκοτρύπη. Στην συνάντηση μελετήθηκαν και αξιολογήθηκαν τα δεδομένα ενόψει των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων του σωματείου που θα συμμετέχει στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Παρουσιάστηκε κατάλογος ποδοσφαιριστών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στον Κέδρο του 2020-2021, αλλά και ποδοσφαιριστές που στοχεύει η ομάδα προγραμματισμού να εντάξει στην ποδοσφαιρική δύναμη του σωματείου. Παρά την καθυστέρηση εκκίνησης του προγραμματισμού, η όλη προσπάθεια βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχει αισιοδοξία πως τόσο μέσω ανανεώσεων συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της ομάδας την περίοδο 2019-2020 όσο και με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα ενισχυθούν περαιτέρω με έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν την εγγύηση για αξιοπρεπή παρουσία του Κέδρου στις νέες του ποδοσφαιρικές προκλήσεις. Στόχος μεταξύ άλλων είναι να δώσουμε στα Μαρινιώτικα / Μαρωνίτικα παιδιά την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ανώτερη κατηγορία για να δείξουν – αποδείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες. Αυτό θα επιτευχθεί με σκληρή δουλειά γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι δεδομένος.

Η όλη προσπάθεια γίνεται εντός ενός πολύ μελετημένου και νοικοκυρεμένου οικονομικού προϋπολογισμού. Στόχος της ομάδας προγραμματισμού είναι να εργαστεί σε πολύ αναβαθμισμένα, διαφανή και επαγγελματικά επίπεδα τόσο για τις ποδοσφαιρικές αλλά και οργανωτικές της υποχρεώσεις. Προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο Παντελή Πρόξενο για την προθυμία του να βοηθήσει και πάλι τον Κέδρο σε μια δύσκολη περίοδο, τον Τζόζεφ Λακκοτρύπη που προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του και την αγάπη του προς το σωματείο του, τον φίλο πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Αντρέα Μιχαηλίδη την βοήθεια του οποίου θεωρώ πολύ σημαντική και όλους τους φίλους προπονητές και διοικήσεις πολλών σωματείων που συμπαραστέκονται ποικιλότροπα και είναι δίπλα από το προσφυγικό μας σωματείο. Τέλος αλλά και το πλέον σημαντικό να συγχαρώ εκείνους τους Μαρινιώτες και φίλους του σωματείου που σε μια τρομερά δύσκολη φάση για το μέλλον του Κέδρου φώναξαν παρόν και αποτελούν πλέον την πλατφόρμα στήριξης και διάσωσης του ιστορικού μας σωματείου. Σε αυτή την πλατφόρμα χωράνε όλοι και δεν περισσεύει κανείς. Το Κεδρίτικο καράβι που είναι φτιαγμένο από ξύλο που αντέχει και δεν λυγίζει σε θαλασσοθύελλες και καταιγίδες , συνεχίζει άκαμπτο την πορεία του με προορισμό την δική του Ιθάκη, την Αγία Μαρίνα. Καπετάνιοι, αξιωματικοί, ναύτες και κωπηλάτες ας γίνουμε ένα για ένα και μοναδικό στόχο και σκοπό. Να ευτυχίσουμε να περπατήσουμε ελεύθεροι στα ιερά μας χώματα και να προσκυνήσουμε με ευλάβεια και ευχαριστίες την Αγία Μαρίνα και τον Προφήτη Ηλία που αυτές τις μέρες γιορτάζουν !!!.

Το έχουμε υποχρέωση στους δημιουργούς της Ε.Ν. Αγίας Μαρίνας το 1957, της ΑΤΕ-ΠΕΚ το 1960 και του θρυλικού μας ΚΕΔΡΟΥ το 1967. Ας μην είμαστε εμείς που θα γράψουμε το θλιβερό φινάλε… ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΚΕΔΡΟΣ ΖΕΙ, Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

Γ.Λακκοτρύπης"