Η ανακοίνωση του ΑΤΛΑ

Η ανακοίνωση του ΑΤΛΑ

Όπως οι πλείστοι έχουν ενημερωθεί από την ανακοίνωση της ΚΟΠ, δυστυχώς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας εντοπίσθηκε θετικός στον ιό Covid-19. Το άτομο αυτό έκανε το διαγνωστικό τεστ μετά από επαφή που είχε με επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού Covid-19. Όλα τα μέλη της ομάδας μας, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ όπως υποβάλει το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας και αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχουν αναβληθεί από την Τρίτη 11/08/2020 που μάθαμε για πιθανό κρούσμα Covid-19 στην ομάδα μας. Επίσης έχουν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι για να λάβουν τα δικά τους μέτρα, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Εκτός αυτού, το σωματείο μας σε συνεννόηση με το Δήμο Αγλαντζιάς προχώρησε σε επικοινωνία με εγκεκριμένη εταιρεία για απολύμανση όλων των χώρων στο Κοινοτικό Γήπεδο της Αγλαντζιάς.

Η ομάδα μας είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή μας που βρέθηκε θετικός, του εύχεται ταχεία ανάρωση και να επιστρέψει δυνατότερος και υγιέστερος το συντομότερο. Αναμένουμε τα αποτέλεσματα των υπολοίπων εμπλεκομένων και θα επανέλθουμε.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ.