Επίσημα όχι στη διακοπή του πρωταθλήματος απο Εθνικό

Επίσημα όχι στη διακοπή του πρωταθλήματος απο Εθνικό

Η ανακοίνωση του ΕΘΝΙΚΟΥ Λατσιών ...

ΕΠΊΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟΚ

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για όσα διαδραματιζονται και ακούγονται σχετικά με την επιλεκτη κατηγορία και το κατα πόσο θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Ως Εθνικός Λατσιών εκφραζουμε την αντίθεση μας στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος και παράλληλα εκφράζουμε την έντονη δυσαρεσκειά μας σε οτιδήποτε συζητιέται ως πιθανή μορφή ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Έχουμε την άποψη ότι τα πρωταθλήματα πρεπει να ολοκληρώνονται εντός των αγωνιστικών χώρων, εκεί όπου πραγματικά επιβραβευονται οι προσπάθειες των ομάδων και όλων αθλητών τους.

Αντιλαμβανομαστε οτι η κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία εχει αφήσει έντονα τα σημάδια της, όμως θεωρούμε ότι πιθανή οριστική διακοπή προκαλεί πολλαπλά προβλήματα τόσο στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος, όσο και στις ομάδες και τους αθλητές τους.

Ως Εθνικός Λατσιών ειμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε το θέμα και να ληφθούν εκείνες οι αποφάσεις και τα μέτρα που θα διασφαλίζουν την ομαλή επανέναρξη του πρωταθλήματος. Με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσουμε την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου, θα ικανοποιησουμε το αίσθημα δικαίου και θα βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας!

Θεωρούμε επίσης ότι η επίλεκτη κατηγορία δεν πρέπει να διαχωριστεί από τα πρωταθλήματα της Β και Γ κατηγορίας, αφού το επίπεδο και τα δεδομένα των είναι παρόμοια.

Καλούμε ολα τα Σωματεία και τους αρμοδιους φορείς να εργαστούμε προς την κατεύθυνση επανέναρξης του πρωταθλήματος. Αυτό ειναι έντιμο για όλους και μια υπεύθυνη θέση απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τον αθλητισμό γενικότερα.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου