Α.ΚΟΝΝΑΡΗΣ: Να δώσω τον καλυτέρο μου εαυτό.

Α.ΚΟΝΝΑΡΗΣ: Να δώσω τον καλυτέρο μου εαυτό.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος Αλέξης Κονναρής άρχισε την καριέρα του από την ΑΛΚΗ και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Νέα Σαλαμίνα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια σεζόν στην Ολυμπιάδα Λυμπιών πριν καταλήξει στην Δόξα Παλιομετόχου. Φέτος είναι η 2η χρονιά του Αλέξη στη Δόξα και οι παράγοντες της οποίας περιμένουν περισσότερα από αυτόν.

Με τον ποδοσφαιριστή είχαμε μια συνομιλία.

Αλέξη, πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;

Αρχικά θα έλεγα ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό, αφού ομάδες από το αγροτικό έχουν ανεβεί και άλλες από την 3η κατηγορία κατέβηκαν, γι’ αυτό και θα έχουν υψηλούς στόχους για φέτος.

Για τη δική σου ομάδα τι έχεις να πεις;

Η ομάδα μου δουλεύει σκληρά σε κάθε προπόνηση. Πιστεύω ότι έχει ενισχυθεί με αρκετά ποιοτικούς παίχτες και κράτησε ένα βασικό κορμό από πέρσι, έτσι αυτό θα βοηθήσει αρκετά να επιτύχει τους στόχους της. 

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

Στόχοι της, είναι να γίνετε σωστή προπόνηση και προετοιμασία πριν από κάθε αγώνα ούτως ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα στην βαθμολογία γιατί όχι και στην άνοδο. 

Ο προσωπικός σου στόχος;

Προσωπικοί μου στόχοι για το φετινό πρωτάθλημα είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια της ομάδας και να την βοηθήσω όσο μπορώ να φέρει εις πέρας τους στόχους που έχει θέσει.