ΑΤΛΑΣ: 8 ανανεώσεις και 5 προσθήκες

ΑΤΛΑΣ: 8 ανανεώσεις και 5 προσθήκες

Ο ΑΤΛΑΣ Αγλαντζιας με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι προχώρησε με 8 ανανεώσεις και 5 προσθήκες ποδοσφαιριστών.

"Το προπονητικό μας επιτελείο ξεκίνησε την ανανέωση των ποδοσφαιριστών μας και ταυτόχρονα δουλεύει πυρετωδώς για τις μεταγραφές νέων ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει:

Χρίστος Αλεξίου Πάμπος Χαραλάμπους Χρίστος Πασχαλίδης Ευαγόρας Ευαγόρου Κυριάκος Πέρος Λάζαρος Παπαλαζάρου Χριστόφορος Λυμπουρής και Ανδρέας Φωτίου.

Επιπρόσθετα, έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας οι ακόλουθοι:

Θεόδωρος Νέστωρος

Την ποδοσφαιρική χρόνια 2018-2019 κατέγραψε αρκετές συμμετοχές με την Ελπίδα Αστρομερίτη στην Γ’ Κατηγορία, ενώ την περσινή περίοδο ξεκίνησε με την ομάδα του Κορμακίτη στην Γ’ Κατηγορία για να καταλήξει φέτος τον Ιανουάριο στον Εθνικό Λατσιών, στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

Πάρης Στυλιανού

Για 10 χρόνια βρισκόταν στον Εθνικό Άσσιας στην Γ’ Κατηγορία με αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα Νέων κάτω των 21, ενώ από τον Γενάρη του 2019 βρισκόταν στη Δόξα Παλαιομετόχου στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ καταγράφοντας επίσης πολλές συμμετοχές.

Άγγελος Παπαναστασίου

Παλιός γνώριμος για εμάς, αφού συντέλεσε τη ραχοκοκαλιά της ομάδας στο χώρο του κέντρου την περίοδο 2018-2019. Έχει αρκετές παραστάσεις στο πρωτάθλημα Νέων Α’ Κατηγορίας, στη Β’ και Γ’ Κατηγορία με τις ομάδες Εθνικό Άσσιας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.

Μάριος Χαραλάμπους

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Ομόνοιας Λευκωσίας όπου και έμεινε για 7 χρόνια, ενώ την περσινή περίοδο είχε αρκετές συμμετοχές στην ομάδα του Εθνικού Άχνας στο πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Β’ Κατηγορίας.

Κωνσταντίνος Νεάρχου

Ακόμη ένας γνώριμος για εμάς, αφού για 3 ποδοσφαιρικές περιόδους τίμησε κάτω από τα δοκάρια τη φανέλα της ομάδας μας τις περιόδους 2016-2019. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα της Ομόνοιας 1948 ενώ παλαιότερα βρισκόταν στις ομάδες Εθνικό και Πρόοδο Καϊμακλίου.

Το προπονητικό μας επιτελείο βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές και εικάζουμε ότι αρχής της επόμενης εβδομάδας θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε περαιτέρω ανακοινώσεις!"