Τσίτσος: 'Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από τα αποδυτήρια."

Τσίτσος: 'Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από τα αποδυτήρια."

Δηλώσεις από τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μενεού Μιχάλη Μιχαήλ Τσίτσο στο σαιτ της ομάδας.

-Μιχάλη θέλω να μας πεις πως πήρες την απόφαση να αγωνιστείς στην ομάδα του χωριού σου που είναι ο Αστέρας Μενεού;

--Η προσέγγιση που είχα από τον προπονητή της ομάδας και οι υποσχέσεις του οι οποίες τηρήθηκαν όλες,επίσης είπα ότι την ποδοσφαιρική μου καριέρα θα ήθελα να την κλείσω στην ομάδα του χωριού μου.

-Φαντάζομαι ότι η μεταγραφή σου έχει ταρακουνήσει αρκετά τις ομάδες που κάθε χρόνο είναι διεκδικητές του πρωταθλήματος, ποιος είναι ο στόχος του Μιχάλη;

-Δεν είναι μόνο οι στόχοι του Μιχάλη αλλά είναι οι στόχοι όλοι της ομάδας, φέτος έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και αυτό είναι μια πρόκληση για μένα και για την ομάδα μου.

-Το κλίμα στα αποδυτήρια πως το βρήκες;

--Το κλίμα; Εξαιρετικό, Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από τα αποδυτήρια.Όλοι είναι υπέροχη χαρακτήρες μηδενός εξαιρουμένου.

-Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου φέτος θα είναι ο προπονητής σου έχεις κάτι να μας πεις γι’αυτόν;

--Για τον Δημήτρη ότι και να πω θα είναι λίγο, είναι ένας νεαρός και ταλαντούχος προπονητής που δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό φάνηκε απο τη πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα, και είμαι σίγουρος ότι πολλές ομάδες θα ζήλευα να τον είχαν στο τιμόνι τους.

-Φέτος μπήκαν νεαρά παιδιά στην ομάδα και δημιούργησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα που αποτελείται από κάποια άτομα πως βλέπεις τη δουλειά που κάνουν;

--Για τα νεαρά παιδιά που μπήκαν φέτος στην ομάδα θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών για την Προσπάθεια που καταβάλλουν σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να συνεχίσουν έτσι και είμαι σίγουρος ότι οι κόποι τους ανταμειφθούν.

-Ποια ομάδα πιστεύεις ότι ξεχωρίζει στη δική σας ομοσπονδία;

-Όλες οι ομάδες φέτος ενισχύθηκαν όλα εξαρτώνται από τα δικά μας πόδια. Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει αυτή ομάδα φέτος; Γιατί όπως βλέπουμε έχετε κάνει αρκετές και για τις μεταγραφές.

--Η ομάδα φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα,για μένα οτι δήποτε άλλο εκτός από την άνοδο είναι αποτυχία.

- Η ατάκα σου; -

-Θέλεις δήμμα με τους αλύσους του πλοίου αυτό απευθύνεται στο γενικό αρχηγό της ομάδας Μωυσή Δημοσθένους!