Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ανακοίνωση της ομάδας ΦΡΕΝΑΡΟΣ FC 2000....

"Πρίν από λίγο καιρό στις γενικές συνελεύσεις, τεθήκε πολύ σοβαρά η αναστολή λειτουργίας της ομάδας μας. Μια πρωτοβουλία όμως κάποιων νεαρών παιδιών και παλαιών της Κοινότητας μας, δεν το έβαλαν κάτω και με την μεγάλη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου που το ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για ότι έχει κάνει, αποφασίσαμε να στηρίξουμε αυτή την ιδέα που ονομάζεται ΦΡΕΝΑΡΟΣ FC 2000.

Έτσι λοιπόν με την πολύ μεγάλη στήριξη των παλαιμάχων της ομάδας μας που οι πλείστοι από το 2000 και έπειτα αναγκάζονται να βάλουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και πάλι έτσι ώστε να μην αφήσουν την ομάδα στην αναστολή της και στο έλεος του Θεού, κάποιων παιδιών από το περσινό ρόστερ, νεαρά παιδιά της Κοινότητας μας, καθώς και από τα γύρω χωριά, θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας μας την φετινή χρονιά. Αξιοσημείωτο να αναφερθούμε πως όλα τα παιδιά που θα απαρτίζουν το ρόστερ της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα αγωνίζονται με την ασπρόμαυρη φανέλα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.

Καλούμαι για τα πιο πάνω που έχουμε αναφρρθεί μικρούς και μεγάλους, νέους και παλιούς όπως στηρίξουν αυτή την τεράστια και συνάμα προσπάθεια όπως σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας. Να είστε βέβαιοι πως θα αναμνήσουμε παλαιές αξέχαστες στιγμές. Κλείνωντας να υπενθυμίσουμε πως αυτή η ομάδα κουβαλά μια τεράστια ιστορία πίσω της και δεν θα αφήναμε ποτέ το αγαπημένο μας σωματείο να ανασταλεί."