Η διοίκηση της "ΔΑΛΙ F.C." δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές

Η διοίκηση της "ΔΑΛΙ F.C." δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές

Τους στόχους της νέας ομάδας ΔΑΛΙ F.C. οριοθέτησαν χθές βράδυ η διοίκηση και ο προπονητής του σωματείου κατά τη διάρκεια δεξίωσης στους ποδοσφαιριστές. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και όλοι στο σωματείο ευελπιστούν ότι το νέο σωματείο θα κάνει αισθητή την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η στελέχωση της ομάδας. Ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ενταχθεί στο ρόστερ του νέου σωματείου ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες μετεγγραφικές κινήσεις το επόμενο διάστημα, ανάλογα με τις υποδείξεις του προπονητή. 

Ο πρόεδρος Τζόζεφ Βασιλείου ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στη δημιουργία του νέου σωματείου το οποίο θα συμβάλει στο να έρθουν κοντά οι δυο Ενορίες του Ιδαλίου. Ο προπονητής Χρίστος Πέππος ανέφερε ότι η ομάδα στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα έχει υψηλούς στόχους.

Η ΔΑΛΙ F.C. θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της ΑΠΟΕΣΠ.  Η πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι καθορισμένη για τις 19 Αυγούστου. Το πρωτάθλημα αρχίζει στα τέλη του Σεπτέμβρη και μέχρι τότε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας θα έχει μπροστά του ένα και πλέον μήνα για να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα.

Η διοίκηση της ΔΑΛΙ F.C έχει έλθει σε συμφωνία με το Χαλκάνορα και θα χρησιμοποιεί ως έδρα της στους επίσημους αγώνες το γήπεδο του Χαλκάνορα. 

Πηγή: Dali FC