Δημοσθένους: "Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο"

Δημοσθένους: "Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο"

Ο γενικός αρχηγός του Αστέρα Μενεού κ. Μωυσής Δημοσθένους έχει προβεί σε δηλώσεις στο σαιτ της ομάδας....

Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή μας. Ο προγραμματισμός της ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη, από εβδομάδας θα ξεκινήσουμε και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια,στόχος είναι να πάρουν όλοι οι ποδοσφαιριστές λεπτά συμμετοχής ωστόσο να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Προσπαθούμε να τηρήσουμε τις υποσχέσεις που έχουμε δώσει, και επίσης προσπαθούμε να κρατήσουμε το κλίμα όπως είναι αυτή τη στιγμή. Τόσο εγώ όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας βλέπουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν όρεξη για να δουλέψουν, επίσης γίνεται άψογη δουλειά από τον προπονητή μας Δημήτρη Παπαγεωργίου που καθημερινώς βρισκόμαστε σε επαφή για να δούμε τι άλλο μπορούμε να δώσουμε στην ομάδα για καλύτερα αποτελέσματα. Ο Δημήτρης και ο βοηθός του Γιώργος Γεωργίου εκτός από το κομμάτι της τακτικής και της προπονητικής στηρίζουν και το ποδοσφαιρικό τμήμα στις προσπάθειες που κάνουμε για να κρατηθεί το σωματείο υγιεί.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε έκτακτη γενική συνέλευση μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και έχουμε παραδώσει το πλάνο μας για την επόμενη σεζόν,ο πρόεδρος της ομάδας και το διοικητικό συμβούλιο πιστεύουν σε εμάς, πιστεύουν στον εαυτό τους,και είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε.

Το βουνό που έχουμε να ανέβουμε είναι πάρα πολύ ψηλό θέλει και θυσίες, θέλει δουλειά, θέλει πάθος και όρεξη για να φτάσουμε μέχρι την κορυφή. Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου άτομα που δουλεύουν σκληρά και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια γιατί τέτοια παιδιά να τα έχεις στην ομάδα σου είναι μεγάλη αξία, ο Ανδρέας Χρίστου ο Ανδρέας Παναγή και ο Παναγιώτης Ονησιφόρου είναι το Α και το Ω στην ομάδα.

Κάτι άλλο που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι αν ήταν κάποιος άλλος προπονητής εκτός από τον Δημήτρη Παπαγεωργίου νομίζω ότι δύσκολα θα κρατούσαμε την ομάδα στο σημείο που βρίσκεται τώρα,oπως και ο βοηθός του Γιώργος Γεωργίου που ήταν η έκπληξη της χρονιάς, έχει προσφέρει πάρα πολλά στη ομάδα και τον ευχαριστούμε δημόσια. Θα ήθελα να καλέσω όλους όσους πιστεύουν σε εμάς να έρθουν κοντά στην ομάδα να μας στηρίξουν με τον οποιοδήποτε τρόπο,σας θέλουμε όλους κοντά μας. 

Υ.Γ. Για μας το ταξίδι ξεκίνησε......

Υ.Γ. Το δικό μας αεροπλάνο χωράει αρκετούς, γι’ αυτό μην το σκέφτεσαι και πολύ,ελάτε να ταξιδέψουμε σε ένα ταξίδι που ο προορισμός του θα είναι μαγικός.."