Δημοσθένους: "Κρατάμε πάντα τον πήχη εκεί που πρέπει"

Δημοσθένους: "Κρατάμε πάντα τον πήχη εκεί που πρέπει"

Ο γενικός αρχηγός του Αστέρα Μενεού κ. Μωυσή Δημοσθένους έκανε δηλώσεις στο επίσημο σαιτ της ομάδας.

"Είμαστε ένα σωματείο που πάντα κρατάμε μικρό καλάθι,το πρώτο πράγμα που κάνουμε στην ομάδα είναι να φέρνουμε ποδοσφαιριστές που να έχουν καλό χαρακτήρα και να εκτιμάνε.

Ο κύριος λόγος που θέλω να τοποθετηθώ είναι ότι ακούγετε δεξια και αριστερά ότι η ομάδα μας έχει κάνει ένα budget άνω τον 60000 χιλιάδων ευρώ, κάτι που δεν ισχύει φυσικά.

Εμείς δεν είμαστε σωματείο που έχουμε σταθερές χορηγίες όπως κάποιες άλλες ομάδες και κάθε χρόνο έχουν αυτόν τον αριθμό για budget,εμείς μάθαμε να δουλεύουμε,να τρέχουμε, να σκεφτόμαστε με ποιον τρόπο μπορούμε να φέρουμε χρήματα στο σωματείο μας,και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Φέραμε κάποια δυνατά ονόματα ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας που κανείς δεν περίμενε ότι θα έρθουν, δεν σημαίνει όμως ότι τους πληρώνουμε, δεν σημαίνει ότι κερδίσαμε το λαχείο μας δεν σημαίνει ότι ήρθε ο λιβανέζος από το Λίβανο!!Το κλειδί της ομάδας είναι το οικογενειακό κλίμα,και αυτό αρέσει στους ποδοσφαιριστές μας γι’ αυτό έχουν επιλέξει να έρθουν στη δική μας ομάδα. Όσον αφορά τους στόχους που έχουμε για τη φετινή σεζόν αυτό είναι δουλειά του προπονητή μας Δημήτρη Παπαγεωργίου ο οποίος έχει μιλήσει για τους στόχους του στις δηλώσεις που έχει κάνει χθες. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από όλους στο σωματείο από τον πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο για να καταφέρουμε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και ένα υγιές σωματείο. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και το δείξαμε και στην περσινή σεζόν αρκετές φορές, και θα το δείξουνε και φέτος.

Δόξα τω Θεό η ομάδα πάει περίφημα δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα ούτε και οικονομικό απλά κρατάμε πάντα τον πήχη εκεί που πρέπει.

Και τέλος να ευχαριστήσω όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια που κάνουμε και μας στηρίζουν."