Νέος προπονητής ο Τέκκης

Νέος προπονητής ο Τέκκης

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αιμίλιου Τέκκη στη θέση του προπονητή της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας ...

Κατόπιν συνεννόησης με τον Urko Pardo που όπως γνωρίζετε ήταν υπηρεσιακός προπονητής και του οποίου έχουμε πλήρης εμπιστοσύνη, με εισήγηση του έχουμε προσλάβει τον Αιμίλιο Τέκκη στην θέση του προπονητή.

Ο Αιμίλιος Τέκκης έχει δουλέψει σε πιο μεγάλες κατηγορίες και με συνεργασία με το Urko Pardo μας έχουν υποσχεθεί ότι θα πετύχουν τους στόχους της ομάδας. Η ομάδα μας έχει ήδη κάνει τρεις μεταγραφές και ο στόχος μας είναι εντός των ημερών να ανακοινώσουμε ακόμα τρεις ουσιώδες μεταγραφές.

Ξεχνώντας τα οποία δήποτε λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, που ευτυχώς έγκαιρα τα έχουμε αντιληφθεί , έχουν γίνει οι κατάλληλες διορθώσεις με ουσιώδες μεταγραφές και συμφωνία με έμπειρο προπονητή για να οδηγήσουμε την ομάδα στους στόχους της που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας ήδη έχει διαφοροποιηθεί και η δυναμικότητα της έχει αυξηθεί παρά πολύ. Θελουμε όλο το κόσμο κοντά μας με οποίο δήποτε τρόπο να στηρίξει την ομάδα και όλοι μαζί να χαρούμε τις αναμενόμενες επιδόσεις της. Η αντεπίθεση ξεκίνησε !!!