Τέλος εποχής για τον αρχηγό του ΕΘΝΙΚΟΥ Λατσιών Μιχάλη Κωνσταντινίδη!

Ο Εθνικός Λατσιών ανακοίνωσε την αποχώρηση από την ενεργό δράση του αρχηγού του Μιχάλη Κωνσταντινίδη οποίος θα παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο.
Τέλος εποχής για τον αρχηγό μας Μιχάλη Κωνσταντινίδη!
Σε τέτοιες στιγμές οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθουμε ως Εθνικός Λατσιών, αφού ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης, ο δικός μας αρχηγός πήρε την μεγάλη απόφαση να κρεμάσει παπούτσια, τερματίζοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 33 του χρόνια.
Ο Μιχάλης υπήρξε πολύτιμο μέλος του Εθνικού για αρκετά χρόνια, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας και στυλοβάτης της αμυντικής και μεσαίας γραμμής. Ποδοσφαιριστής που ξεχώριζε πάντα τόσο για το ταλέντο του όσο και για τον χαρακτήρα του, τα οποία τον καθιστούσαν απαραίτητο εντός και εκτός γηπέδων. Ο Μιχάλης έδινε τα πάντα στο γήπεδο για την ομάδα και τον Εθνικό. Στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ευτύχησε να πετύχει αρκετά και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με παρουσίες μέχρι και στην 1η κατηγορία με την φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας.
Φυσικά, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Μιχάλης θα συνεχίσει να είναι μαζί μας, στην οικογένεια του Εθνικού, πλέον από καινούριο πόστο, αφού αναλαμβάνει καθήκοντα στο Τεχνικό Επιτελείο της Ανδρικής Ομάδας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο καινούριο του ξεκίνημα!!