Την Κυριακή το Αναγέννηση Λυθροδόντα – Γεροσκήπου FC

αρχείο-λήψης-3.png

Το Δ.Σ. της ΣΤΟΚ ανακοίνωσε ότι  ο αγώνας  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F C ημερομηνίας 29/10/2022 για τη 6η  αγωνιστική της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2022/2023 ο οποίος δεν διεξήχθη λόγω μη προσέλευσης της αστυνομίας ορίζεται αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14.30 στο γήπεδο που ήταν προγραμματισμένος με βάση  το άρθρο 16, κεφάλαιο VI,  της Προκήρυξης της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023. 

Πιο κάτω το άρθρο:

VI. Αναβολή, µη Διεξαγωγή, Διακοπή Αγώνα

…………………………………………

Αναβολή, μη διεξαγωγή, διακοπή αγώνα

16. Αγώνας που αναβάλλεται ή δεν διεξάγεται ή διακόπτεται από οποιαδήποτε αιτία, όχι όμως από υπαιτιότητα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, ή αγώνας που κρίνεται ότι θα πρέπει να επαναληφθεί, θα διεξάγεται ή επαναλαμβάνεται στο ίδιο Στάδιο ως ακολούθως,

16.1.Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Παρασκευή θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Σάββατο θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Κυριακή θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη Τετάρτη, εκτός αν την ίδια εβδομάδα σε καθημερινή ημέρα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου που συμμετέχουν οι ομάδες.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.