Στυλιανού: Να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε στην εξάδα

Στυλιανού: Να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε στην εξάδα

Η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου προχώρησε και προσέλαβε τον 42χρόνο Νίκο Στυλιανού στη θέση του προπονητή. Ο κ. Στυλιανού έχει προϋπηρεσία σε ομάδες Κ19 της ευρύτερης περιοχής Λεμεσού. Του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό έχει σαν στόχο στη νέα του ομάδα.Με τον κ. Στυλιανού είχαμε μια σύντομη συνομιλία.


Κύριε Στυλιανού κατ’ αρχή πέστε μας για την έναρξη της συνεργασίας σας με την ομάδα της ΑΠΕΑ.


Είμαι ευχαριστημένος για τη συμφωνία μου να αναλάβω το τιμόνι της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου. Πέρσι η ΑΠΕΑ έχασε την παραμονή της για ένα τέρμα. Δεν της αξίζει να αγωνίζεται στην επίλεκτη κατηγορία. Ήρθα στην ΑΠΕΑ και βρήκα ένα διοικητικό συμβούλιο με δραστήριους ανθρώπους που τρέχουν για την ομάδα και κάνουν τα πάντα για να μην λείψει από τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Οι άνθρωποι θέλουν την ομάδα τους φέτος να δουλεύει επαγγελματικά. Οι γηπεδικές μας εγκαταστάσεις είναι φανταστικές και χαίρεσαι να δουλεύεις εκεί. Πολύ λίγες ομάδες έχουν τέτοιες εγκαταστάσεις.

Πως προχωρά ο προγραμματισμός;


Υπάρχει πλήρης κινητοποίηση. Θέλουμε όλα να είναι έτοιμα με την έναρξη της προετοιμασίας. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και διάθεση από όλους. Από την περσινή ομάδα παρέμειναν μόνο 5 ποδοσφαιριστές ενώ οι υπόλοιποι που αποκτήθηκαν είναι δική μου επιλογή. Οι πλείστοι είναι νεαροί γιατί θέλω να τους δώσω την ευκαιρία να προσφέρουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν όταν τους δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες.


Θα αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές;


Βέβαια, θα συνεχιστούν οι ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές που ήδη έχουμε συμφωνήσει μαζί τους.


Για ποιες θέσεις;


Για όλες τις θέσεις. Επίσης σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και ο γυμναστής της ομάδας που θα είναι το δεξί μου χέρι.


Κύριε Στυλιανού κάθε ομάδα θέτει στόχους. Ποιοι είναι οι στόχοι σας φέτος;


Οι στόχοι τόσο εμένα όσο και των ανθρώπων της ομάδας είναι να παρουσιάσουμε μια ομάδα που να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα και γιατί όχι ένα τα καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα και να επανέλθουμε στην Γ΄ Κατηγορία.