Μ.Σεργίου:«Το πρωτάθλημα εξαρτάται απο τα δικά μας πόδια»

Μ.Σεργίου:«Το πρωτάθλημα εξαρτάται απο τα δικά μας πόδια»

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 ξέφυγε με έξι βαθμούς από τους δεύτερους ΠΕΓΕΙΑ και ΑΠΕΠ, ομάδες τις οποίες στον Β’ γύρου να της αντιμετωπίσει στην έδρα της.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 κ. Μιχάλης Σεργίου, παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα μας.

κ. Σεργίου, πως είδες το πρωτάθλημα σε αυτό τον Α’ Γύρο;

Το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με την περσινή σεζόν. Μετά την 10η αγωνιστική οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ των οκτώ ομάδων. Το γεγονός αυτό θα κάνει το πρωτάθλημα ακόμη πιο ανταγωνιστικό στη συνέχεια αφού θεωρώ ότι δεν θα υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Οι οκτώ πρώτες θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος τα εισιτήρια ανόδου και οι υπόλοιπες θα παίξουν για την παραμονή τους.

Όσον αφορά την δική σου ομάδα, φοβήθηκες καθόλου ειδικά μετά τα ατυχές αποτελέσματα;

Σε καμία φάση του πρωταθλήματος δεν φοβήθηκα. Όταν έχεις εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές σου δεν φοβάσαι. Είχαμε απώλειες στην 3η την 5η και την 7η αγωνιστική και από εκεί και πέρα μετρούμε μόνο νίκες. Ειδικά στα παιγνίδια με Δόξα και Φοίνικα ήταν καθαρά από ατυχία που δεν πήραμε το τρίποντο. Μετά τον αγώνα στην Πόλη Χρυσοχούς η ομάδα μετρά 8 συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 19 υπερ και μόνο 2 κατά.

Τι να περιμένουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ1948 στο Β’ Γύρο.

Να περιμένετε μια ΟΜΟΝΟΙΑ καλύτερη σε κάθε αγωνιστική.

Στόχος σας δεν είναι άλλος εκτός από το πρωτάθλημα.

Ναι αυτός είναι ο στόχος μας. Ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Όπως είπα και πριν έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας φτάνει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι.

Ποιες ομάδες θεωρείς ότι είναι οι αντίπαλοι σας για το πρωτάθλημα;

Για το πρωτάθλημα θα παλέψουν μόνο δυο ομάδες, εμείς και η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Η Πέγεια;

Θεωρώ ότι η ΑΠΕΠ είναι καλύτερη σαν ομάδα από την Πέγεια.

Τέλος θέλω να μας κάνετε μια πρόβλεψη για τις τέσσερις ομάδες που θα ανέβουν και τις τέσσερις που θα διαβαθμιστούν.

Εάν δούμε την βαθμολογία όλες οι ομάδες είναι κοντά και είναι δύσκολο να προβλέψεις ειδικά για τις τέσσερις που θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία. Ακόμα και αυτή η ΑΠΕΑ που βρίσκεται στην τελευταία θέση δεν απέχει πολύ από την 5η από το τέλος ομάδα.

Για την άνοδο;

ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς θα πάρουν τα δυο από τα τέσσερα εισιτήρια. Τα άλλα δυο θα τα διεκδικήσουν η Πέγεια, ο Εθνικός , ο Ορφέας , η Ασπις και ο Κόρνος.