ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΣΤΟΚ: Ανασκόπηση αγωνιστικής

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΣΤΟΚ: Ανασκόπηση αγωνιστικής

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 και ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς διπλασίασαν τις νίκες τους και προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα μετά και την 2η αγωνιστική.

Στους 8 αγώνες της 2ης αγωνιστικής κέρδισαν 4 γηπεδούχοι , 2 φιλοξενούμενοι και δυο αγώνες έμειναν στην ισοπαλία.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής ήταν τελικά μόνο στα χαρτιά αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 με επίδειξη δύναμης φιλοδώρησε τον Εθνικό Λατσιών με 5 τέρματα. Η ομάδα του Μιχάλη Σεργίου έλεγξε τον αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του 90’ και δίκαια έφτασε στη μεγάλη νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός απογοήτευσε τους φίλους του που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Λακατάμια.

Η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς με δυο τέρματα του Θεοφάνους, ένα σε κάθε ημίχρονο έφτασε στη δεύτερη της νίκη απέναντι σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο όπως είναι ο Φοίνικας.

Ο Ορφέας με ένα τέρμα στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα πέτυχε την πρώτη του νίκη απέναντι στην Γεροσκήπου FC που είχε τις ευκαιρίες να πάρει βαθμολογικό κέρδος από τον αγώνα.

Με ένα τέρμα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η νεοφώτιστη ΑΕ Πάνω Πολεμιδιών πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στα Λύμπια.

Ο ΚΟΡΝΟΣ FC 2013 εκμεταλλεύθηκε την έδρα του και πέτυχε την πρώτη του νίκη απέναντι στην ΑΣΠΙΣ Πύλας που παραμένει χωρίς βαθμό σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα η ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων δεν είχε άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη την οποία πέτυχε απέναντι στην ΔΟΞΑ που είχε ισοφαρίσει προσωρινά.

Στην Κοράκου η ΠΕΓΕΙΑ κρατούσε τη νίκη μέχρι το 82’ αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τον βαθμό με τον Δημητρίου που μπήκε ως αλλαγή.

Τέλος στην Αγλαντζιά, ΑΤΛΑΣ και ΑΠΕΑ,  δυο ομάδες που έρχονταν από ήττες στην πρεμιέρα πρόσεξαν περισσότερο τις αμυντικές τους γραμμές και έμειναν στη λευκή ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΑΤΛΑΣ – ΑΠΕΑ 0-0

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ 0-1

ΑΠΕΠ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΑΕΠ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 0-1

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 5-0

ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ – ΠΕΓΕΙΑ 2014  1-1

ΚΟΡΝΟΣ FC 2013  - ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ 2-0

ΑΕΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΑΛ 3-1

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 12/10/2019

ΑΠΕΑ – ΑΠΕΠ

ΑΣΠΙΣ – ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ

ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC

ΟΡΦΕΑΣ – ΑΕΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΡ.

ΔΟΞΑ ΠΑΛ. – ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΑΕΠ Π  - ΑΤΛΑΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΚΟΡΝΟΣ FC 2013