Περηφάνια για την ομάδα Κ19 του ΘΟΙ Λακατάμιας

Περηφάνια για την ομάδα Κ19 του ΘΟΙ Λακατάμιας

Η ομαδας Κ19 του ΘΟΙ Λακατάμιας διαπρέπει στο πρωτάθλημα και δίκαια οι παράγοντες της ομάδας νιώθουν περήφανοι. Η ανάρτηση στο σαιτ της ομάδας .......

Ότι και να πούμε για αυτά τα παιδιά είναι πολύ λίγα. Διάψευδουν συνεχώς αυτούς που μας είχαν ξεγραμμένους και προκαλούν σε όλους εμάς που απο την αρχή πιστεύαμε στις δυνατότητες τους, συγκίνηση και περηφάνια.

Φέτος υπάρχει τόση αγάπη μεταξύ των παιδιών και τόση θέληση , μακριά απο σκοπιμότητες , και σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με την πρώτη ομάδα πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Στο παιχνίδι μας, με αντίπαλο την ομάδα του Ασίλ Λύσης προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 με σκόρερ τον Χαράλαμπο Αριστοδήμου. Νωρίς στο δευτερο ημίχρονο ισοφαριστήκαμε, αλλά με έξυπνη τακτική και τρομερή θέληση απο τα παιδιά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με τελικό αποτέλεσμα 5-2. Σκόρερ του δευτέρου ημιχρόνου οι: Στέλιος Χαραλάμπους, Μάριος Χριστοφόρου και ο Χαράλαμπος Αριστοδήμου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές, και στον Γιάννο Πετρίδη που ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας."