Χριστινάκης: Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός

Χριστινάκης: Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο προγραμματισμός στον Χαλκάνορα. Ο προπονητής Νώντας Χριστινάκης σε συνεργασία με το ΔΣ προχώρησαν άμεσα και έχουν ανανεώσει από την περσινή χρονιά έντεκα ποδοσφαιριστές επιτυγχάνοντας τον στόχο που είχαν βάλει από την αρχή και ήταν να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας.  

Οι Νικολάου, Κονναρής, Κωνσταντινίδης, Πέζουνος, Βασιλείου, Παπαζαχαρίου, Ανθίμου, Μαλάης, Δημητρίου, Κίκας και Μυτίδης ανανέωσαν και συνεχίζουν και στη νέα χρονιά.

Νέα πρόσωπα στο «Δημήτρης Χάματσος» θα είναι οι νεοαποκτηθείς Κουμπαρής που πέρσι αγωνιζόταν στην Ελπίδα Αστομερίτη, ο Γραμματικόπουλος που πέρσι ήταν στον Κούρρη Ερήμης και ο Τίμης Γεωργίου που πέρσι ήταν στην Ολυμπιάδα Λυμπιών.

«Το νέο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας πιστεύω θα είναι δύσκολο γι’ αυτό και ο Χαλκάνορας προσπαθεί να ενισχυθεί με τουλάχιστον ακόμη τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά» μας ανάφερε ο κ. Χριστινάκης και συνέχισε .. «Θα πάρουμε ένα στόπερ , ένα χαφ και ένα επιθετικό. Πιθανότατα να είναι και ξένοι. Επίσης θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ15.» κατέληξε ο ελλαδίτης προπονητής.

Σε ερώτηση μας για τους στόχους του Χαλκάνορα, μας απάντησε ευθέως:

«Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Όπως είπα και στην αρχή το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να πετύχουμε τους στόχους μας.»