Πραγματικό ντέρμπι στο Λυθροδόντα

Πραγματικό ντέρμπι στο Λυθροδόντα

Μετά από ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι ο Χαλκάνορας χρησιμοποίησε την εμπειρία του αφ ενός και την ποιότητά του από την άλλη ,  για να προηγηθεί με 0-2 με γκολ του Παπαζαχαρίου με απ ευθείας φάουλ και καρφωτή κεφαλιά του Μπολποσιάν μετά από φοβερή ασίστ  και πάλι του Παπαζαχαρίου. Στην συνέχεια η ομάδα του Δαλίου ισοφαρίστηκε από την πολύ καλή ομάδα της ΕΛΗΑΣ κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα με τρίτο γκολ του Πιτταρά μετά από ασίστ του  Μπολποσιάν.

Το ημίχρονο για την ιστορία είχε λήξει με 0-2 όμως με την αρχή όμως του ημιχρόνου η ΕΛΗΑ πίεσε και σε συνδυασμό με μια σειρά από λάθη των φιλοξενούμενων κατάφερε να ισοφαρίσει με δυο πολύ ωραία γκολ των Ρηγίνου και Καραολή.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν δείχνοντας για δεύτερο παιχνίδι χαρακτήρα και ποιότητα στα δύσκολα και αφού ακυρώθηκε γκολ του Πιτταρά γιατί κατά τη γνώμη του διαιτητή υπέπεσε προηγουμένως σε επιθετικό φάουλ ο Γραμματικόπουλος , ο ίδιος παίκτης με ιδανικό πλασέ από πλάγια αριστερή θέση έδωσε για δεύτερο παιχνίδι τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Τα τελευταία λεπτά ο Χαλκάνορας διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι απ΄ ότι στο 0-2  και μέχρι τη λήξη δεν έγινε κάτι άλλο αξιομνημόνευτο.

Η ΕΛΗΑ πιστοποίησε το ότι είναι πολύ καλή ομάδα και  θα περάσουν πολύ δύσκολα όλες οι ομάδες από το Λυθροδόντα ενώ  ο Χαλκάνορας ότι μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ώστε να πετύχει τους στόχους του.