Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανασκόπηση αγωνιστικής

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανασκόπηση αγωνιστικής

ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ και ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη διπλασίασαν τις νίκες τους και οδηγούν στην κούρσα του πρωταθλήματος Γ κατηγορίας. Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες το ερχόμενο Σάββατο στο Δάλι στο ντέρμπι κορυφής.

Ο Χαλκάνορας αν και προηγήθηκε με 2-0 τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ΕΛΗΑ η οποία ισοφάρισε σε 2-2. Στο τέλος μίλησε η εμπειρία των ποδοσφαιριστών του Νώντα Χριστινάκη και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

Η ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησε της ΑΜΑΘΟΥΣ μέσα στο Μάμμαρι. Η ΑΜΑΘΟΥΣ θα μπορούσε για το κάτι παραπάνω ειδικά στις αρχές του β ημιχρόνου.

Σημαντική νίκη πέτυχε εκτός έδρας ο ΑΠΟΝΑ Αναγυών απέναντι στον Κορμακίτη. Δίκαια πέρα για πέρα η επικράτηση της ομάδας του Κυριάκου Κοιλιάρη σε αντίθεση με αυτήν του Νίκου Μαγνήτη που προβλημάτισε.

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού Νήσου η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στον Π.Ο. Ορμήδειας αλλά κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο.

Σπουδαίο διπλό για την ΠΑΕΕΚ η οποία επικράτησε της ΕΝΑΔ στην Πόλη Χρυσοχούς με δυο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Κούρρης και Αχυρώνας μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για ένα τέρμα που δεν μέτρησε.

 Στο Μακάριο ο ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων απέναντι στον Διγενή Ορόκλινης που στο τέλος κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό τις ισοπαλίας.

Την Κυριακή στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ ο Ηρακλής και το ΘΟΙ Λακατάμιας εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΕΝΑΔ – ΠΑΕΕΚ 0-2

ΚΟΥΡΡΗΣ – ΑΧΥΡΩΝΑΣ 1-1

ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ – ΑΠΟΝΑ 1-3

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ – ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡ 2-2

ΕΛΗΑ – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ 2-3

ΕΛΠΙΔΑ – ΑΜΑΘΟΥΣ 2-0

ΜΕΑΠ – Π.Ο.ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ 2-1

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 1-1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 12-13/10/2019

ΠΑΕΕΚ – ΚΟΥΡΡΗΣ

ΑΠΟΝΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ

ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ – ΕΛΠΙΔΑ

ΑΜΑΘΟΥΣ – ΜΕΑΠ

Π.Ο.ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ

ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ – ΕΝΑΔ

ΑΧΥΡΩΝΑΣ – ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡ – ΕΛΗΑ 13/10