ΕΛΠΙΔΑ: Ανάρτηση με παράπονα για τη διαιτησία

ΕΛΠΙΔΑ: Ανάρτηση με παράπονα για τη διαιτησία

Η ανάρτηση της Ελπίδας Αστρομερίτη.... 

"Η ομάδα μας πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στον αγώνα αφού στο 5ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ στο 30' η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες μετά την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, σε μια φάση που κατά την άποψη μας ξεκίνησε από θέση οφσάιντ και κατέληξε σε πέναλτι για την αντίπαλη ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι κάτι που έγινε στο 38' με γκολ του Απόλλωνα Χριστοφίδη. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού και η εμπειρία των επιθετικών του Αχυρώνα ηταν καταλυτικοι παράγοντες στην έκβαση του αγώνα.
Όσο και να μην το θέλουν κάποιοι αυτή η ομάδα θα είναι εκεί μέχρι τέλους. Ευχαριστούμε το κόσμο που παρευρέθηκε σήμερα και στήριξε την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σηκώνουμε κεφάλι και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για επιστροφή στις νίκες!

Υ.Γ Πραγματικά ειναι κρίμα οι κόποι και οι προσπαθείες των ομάδων να γίνονται έρμαιο απο κάποιους "κυρίους" που ίσως εκτελούν εντολές ή ακόμα χειρότερα τόσες είναι οι δυνατότητές τους!!

Για μια ζωή, πάντα μαζί... ΕΛΠΙΣ!!! "