Η Ελπίδα Λιοπετρίου εξηγεί γιατί δεν βρίσκεται στην κλήρωση

Η Ελπίδα Λιοπετρίου εξηγεί γιατί δεν βρίσκεται στην κλήρωση

Αυτούσια η ανακοίνωση της ΕΛΠΙΔΑΣ Λιοπετρίου...

"Αγαπητοί μας φίλοι η ομάδα μας πριν την διακοπή του πρωταθλήματος βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δίνοντας μας την ευκαιρία να βρεθούμε στην κλήρωση για την άνοδο στην Επίλεκτη κατηγορία. Δυστυχώς μετά από μελέτη του συμβουλίου μας προς τα αρμόδια σώματα της Στοκ πληροφορηθηκαμε ότι βάση κάποιον κανονισμών ήταν αδύνατον να παρουσιαστουμε στην κλήρωση.

Ο κύριος λόγος έχει να κάνει με τον κανονισμό των 3 ερασιτεχνών ποδοσφαιριστων άνω των 27 ετών ή πριν το 18 έτος τους να ήταν εγγεγραμενοι στο μητρώο ποδοσφαιριστων της ΚΟΠ ή ΣΤΟΚ στην ομάδα που θα αγωνιστούν. 

Σε αυτό το σημειο του κανονισμού δεν μας βρίσκει συμφωνους όπως πιστεύουμε οι πληστες ομάδες του Αγροτικού θα έχουν τα ίδια προβλήματα με αυτό τον κανονισμό. Κύριοι κάποιες ομάδες βασίζονται στους χωριανους τους και είναι κρίμα να μην μπορούν να αγωνιστούν με την ομάδα που μπορεί να μην ήταν πριν μόνο και μόνο με τον γελοίο κανονισμό. Ελπίζουμε οι Ομοσπονδίες και τα Αρμόδια σώματα να το λάβουν υπόψη τους και να τροποποιησουν αυτό τον κανονισμό.

Από την στιγμή που το σωματείο μας εκπέμπει υγεία και οι παίχτες μας είναι κυρίως από το χωριό μας δεν θα ρισκαραμε όσα χτισαμε με κόπους τόσα χρόνια μόνο και μόνο για μια άνοδο στην παρούσα φάση. Σε μελλοντικό χρόνο σίγουρα θα κάνουμε την προσπάθεια μας αν αλλάξουν κάποια πράγματα.

ΜΕ την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή τύχη στις ομάδες που θα βρίσκονται στην σημερινή κλήρωση..."