ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η ανακοίνωση του Α.Λ.Σ.ΟΜΟΝΟΙΑ ...

"Η επιθυμία όλων μας να βρεθούμε ξανά στα τσιμέντα του “Κερύνεια επιστροφή” είναι εννοείται δεδομένη. Βάση όμως των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί αυτό θα πρέπει να καθυστερήσει. Παρόλα αυτά, επιβάλλεται στη θέση της #Ανοικτής_προπόνησης να στηθεί ένα μεγάλο γλέντι έξω από το γήπεδο κατά την διάρκεια της προπόνησης στο οποίο θα ακουστεί για #πρώτη_φορά_φέτος το “Φέρτε το πρωτάθλημα στο Πράσινο Λαό".

Λαέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την Παρασκευή 31 Ιουλίου από τις 18:30 η παρουσία σου έξω από το Κερύνεια Επιστρφή την ώρα της προπόνησης είναι αναγκαία. Για να θυμηθούν οι παλιοί παίκτες τι σημαίνει να παίζουν για την #ΟΜΟΝΟΙΑ_του_Λαού και να μάθουν οι καινούργιοι που έχουν έρθει.

Συνεχίζουμε αδέλφια από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ. Να κάνουμε την νύχτα μέρα. Ραντεβού στο γήπεδο με μουσική, συνθήματα και ειδικό χώρο για τους μικρούς Ομονοιάτες.

Υ.Γ – Στο χώρο θα μπορείτε να εγγραφείτε νέα μέλη και να αγοράσετε τα Εισιτήρια Διαρκείας σας. Ενημερώνουμε ότι βάση των σημερινών μέτρων δεν θα διατεθούν πέραν των 300 Διαρκείας."