Α.Λ.Σ.ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανοικτή συγκέντρωση στον Κεντρικό για COVID19

Α.Λ.Σ.ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανοικτή συγκέντρωση στον Κεντρικό για COVID19

Η ανακοίνωση του Α.Λ.Σ.ΟΜΟΝΟΙΑ ...

Καθημερινά οι εξελίξεις τρέχουν και σαν Διοικητικό Συμβούλιο επωμιζόμαστε το βάρος δύσκολων αποφάσεων. Παράλληλα έχουμε παρατηρήσει μία διάθεση στο Λαό της ομάδας μας να ενημερώνετε πιο συχνά πέραν από τις δημόσιες τοποθετήσεις.

Για αυτό την ερχόμενη #Τετάρτη_5_Αυγούστου στο Κεντρικό των οργανωμένων μας το Σωματείο μας θα πραγματοποιήσει Ανοικτή συγκέντρωση. Θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα μέτρα του Υπουργείου υγείας και της ΚΟΠ για τον Covid19.

Στην συγκεκριμένη συγκέντρωση θα τεθεί και το ζήτημα για δημιουργία #Γενικής_Επιτροπής 48 ατόμων με εκπροσώπους από όλο τα φάσμα του Λαού της ομάδας μας που θα τυγχάνει ενημέρωσης 1 φορά τον μήνα έτσι ώστε ευκολότερα να ενημερώνετε και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑτης για τις εξελίξεις.

Τετάρτη 5 Αυγούστου ώρα 19:30 Ανοικτή συγκέντρωση στον Κεντρικό. ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ 

Αύριο η ώρα 20:00 ενημέρωση στο Κτήμα Ονειράμα για την διαχειριστική εταιρεία του γηπέδου. Οι εναπομείναντες μετοχές θα διατεθούν αύριο στη Κοφίνου. Θα υπάρχουν και διαρκείας.

Παρασκευή η 1η προπόνηση της #ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού πάμε να θυμίσουμε στους παλιούς που παίζουν και στους καινούργιους που ήρθαν.