Γ.Χριστοδούλου:"Με την προσθήκη 3-4 παικτών η ΠΕΓΕΙΑ θα φτιαξεί πολύ δυνατό σύνολο"

Γ.Χριστοδούλου:"Με την προσθήκη 3-4 παικτών η ΠΕΓΕΙΑ θα φτιαξεί πολύ δυνατό σύνολο"

Η ΠΕΓΕΙΑ 2014 παρουσίασε ένα καλό σύνολο και ανεξάρτητα της διακοπής του πρωταθλήματος δύσκολα θα έχανε την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία. Στο τιμόνι αυτής της ομάδας ήταν ο 37χρονος Γιάννης Χριστοδούλου ο οποίος για πρώτη χρονιά αναλάμβανε χρέη πρώτου προπονητή. Στον τομέα της προπονητικής ασχολείται από το 2007. Σαν γυμναστής και σαν βοηθός προπονητής. Έχει δουλέψει στην Α κατηγορία με Πάφο fc και Ατρομητο και στην Β κατηγορία σε ΑΡΗ Λεμεσού, ΠΑΦΟΣ FC,  Ακριτα και Ατρομητο.

Με τον νεαρό προπονητή είχαμε μια συνομιλία.

-Ο κ. Χριστοδούλου πως ξεκίνησε η φετινή σεζόν ;

Ξεκίνησε δύσκολα ο προγραμματισμός για την σεζόν που πέρασε. Ανάλαβε την ομάδα ένα συμβούλιο που απαρτιζόταν από νεαρούς ανθρώπους της Πέγειας με πρόεδρο τον Χάρη Αρκαδίου. Οργανωθήκαμε και αφού συμφωνήσαμε φτιάξαμε ένα πλάνο 3ετίας που στο τέλος του θα έβρισκε την ομάδα στην β κατηγορία. Φέραμε 15 καινούριους Παφίτες ποδοσφαιριστές και ξεκινήσαμε τον μαραθώνιο. Μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ αλλά και τους παίκτες δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά στην προετοιμασία και φτιάξαμε ένα αξιόμαχο σύνολο που μπορούσε να παρουσιάσει ωραίο ποδόσφαιρο έχω αδιαπραγμάτευτο στόχο την άνοδο στην Γ κατηγορία.

-Είχατε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά μετά η ομάδα έκανε κοιλιά.

Ναι , σωστά κάναμε ένα καλό ξεκίνημα αλλά στην συνέχεια και συγκεκριμένα τον μήνα Νοέμβριο κάναμε μια κοιλιά. Κινδυνέψαμε να μείνουμε εκτός στόχων αλλά ευτυχώς ανακάμψαμε και κάναμε ένα σερί 9 νικών πράγμα που μας εδραίωσε στην πρώτη 3άδα και σε απόσταση 7 βαθμών από τον 5ο.

-Ποιο πιστεύεις ήταν το κομβικό παιγνίδι για εσάς.

Το κομβικό παιχνίδι ήταν με την ΑΣΠΙΣ στην Πάφο όπου χάναμε με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος κερδίσαμε 2-1. Εκεί ξεκίνησε και το σερί μας.

-Κατά τη γνώμη σου ποιο ομάδα ήταν η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιο καλή ομάδα του πρωταθλήματος ήταν η Ομονοια 1948 . Πιστεύω πως εμείς και η ΑΠΕΠ είμασταν στα ίδια επίπεδα. Από κει και πέρα τα Λύμπια και η ΑΣΠΙΣ ήταν πάρα πολύ καλές ομάδες και σωστά δουλεμένες.

-Για το επίπεδο της Επίλεκτης κατηγορίας;

Έμεινα έκπληκτος από το επίπεδο της Επίλεκτης κατηγορίας. Πιστεύω πως ήταν αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

-Για την ομάδα σου;

Νοιώθω πολύ περήφανος για την περσινή σαιζόν. Ήταν πολύ καλές οι συνθήκες στην ομάδα.

-Οι εγκαταστάσεις στην Πέγεια;

Οι εγκαταστάσεις και συνθήκες στην Πέγεια είναι άριστες. Μπορεί ο προπονητής και οι παίκτες να δουλεύουν σε συνθήκες Α κατηγορίας και να βγάλουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

-Για τη νέα χρονιά;

Για την νέα σαιζόν ακόμη δεν έχουν καθοριστεί οι στόχοι από το συμβούλιο.

-Θα παραμείνεις στην ομάδα;

Υπάρχει η διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας και στην Γ κατηγορία αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα κορμό ποδοσφαιριστών πάνω στον οποίο θα μπορούσε να στηριχτεί για την επόμενη σεζόν. Με την προσθήκη 3-4 ποδοσφαιριστών θα φτιαχτεί ένα πολύ δυνατό σύνολο για την Γ κατηγορία.