Ανοικτή συγκέντρωση για διαχειριστική εταιρεία γηπέδου

Ανοικτή συγκέντρωση για διαχειριστική εταιρεία γηπέδου

Ανακοίνωση κάλεσμα από το Α.Λ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ 

"Τετάρτη 29 Ιουλίου στη Κοφίνου στο Κτήμα Ονειράμα.Στα πλαίσια της πλήρης διαφάνειας με την οποία θέλουμε να λειτουργούμε ως Σωματείο, την Τετάρτη 29 Ιουλίου διοργανώνουμε Ανοικτή συγκέντρωση για λεπτομερής ενημέρωση για το θέμα της Διαχειριστικής εταιρείας που θα εχει την ευθύνη για το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο του Σωματείου μας.

Όπως ήδη έχουμε ενημερώσει στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας θα εκδοθούν 2 τάξεων μετοχές. Θα υπάρχει 1 διοικητική μετοχή που θα ανήκει στο Σωματείο δίνοντας του τον απόλυτο έλεγχο της διαχειριστικής εταιρείας και 100 μερισματικές εκ των οποίων 51 θα ανήκουν στο Σωματείο και 49 θα δωθούν σε Μέλη του Σωματείου. Καλούμε όσα Μέλη και φίλους του Σωματείου επιθυμούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες να παρευρεθούν στη Κοφίνου στο Κτήμα Ονειράμα την Τετάρτη 29 Ιουλίου. Στη συνάντηση της Κοφίνου θα διατεθούν και οι μετοχές προς τα Μέλη.

Υ.Γ – Λόγω αυξημένης ζήτησης μερισματικών μετοχών θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης ΟΛΑ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν δεσμευτεί αν και εφόσον μετά την πώληση των 49 μετοχών υπάρχει ακόμη ζήτηση θα δώσουν τις μετοχές που θα πάρουν στο κόσμο και τα λεφτά της μετοχής να τα κάνουν εισφορά στο Σωματείο."