Σήμερα η γενική συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ1948

Σήμερα η γενική συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ1948

Η ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  1948

ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΤΙΣ 18:00 θα ανοίξουν οι πόρτες και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ΟΛΑ τα Μέλη 2019-20 στα οποία και θα δοθεί κάρτα εισόδου. Τραπεζάκι εγγραφής Μελών 2019-20 θα υπάρχει για όσα αδέλφια θέλουν να συμμετέχουν στην Συνέλευση αλλά και για εγγραφή μελών για τη νέα χρονιά! Επίσης θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα νέα #Season_Ticket της ομάδας μας για την Γ' Κατηγορία! 

Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει ΣΤΙΣ 19:00. 

Θεματική διάταξη:

1. Εισαγωγική ομιλία από το Δ.Σ με ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, των επίκαιρων γεγονότων και τον μελλοντικών στόχων του Σωματείου.

2. Πλήρης ανάλυση των οικονομικών του Σωματείου μας από τον ελεγκτή και την ελεγκτική επιτροπή. Σε αυτό το σημείο να καλέσουμε να κοπιάσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όσοι τολμούν να αμφισβητούν την διαφάνεια του Λαϊκού μας Σωματείου.

3. Πλήρης ενημέρωση για το ιδιόκτητο γήπεδο του Σωματείου μας. Για την εξεύρεση των οικονομικών πόρων, για την δημιουργία διαχειριστικής εταιρείας, για την μέθοδο αποπληρωμής και τις εργασίες για να γίνει λειτουργικό.

4. Ενημέρωση για τους στόχους της 1η ομάδας, τα σχέδια για την U19 και όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

5. Ενημέρωση για το παρασκήνιο πίσω από το σήμα και το όνομα του Σωματείου μας, τις επιστολές και τις αλλαγές που πρέπει να εγκριθούν.

6. Ανάλυση του προϋπολογισμού της νέας χρονιάς και έγκριση του από τα Μέλη του Σωματείου.

7. Ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για όλα τα θέματα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ